HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

thank you
Friday, June 27, 2008
Posted on 8:02:03 PM | 2 Comments

aku nak tulis ni semalam. tapi semalam aku sakit belakang yang teramat sangat. lama tak sakit cam tu.. lame sangat duduk ke? tak tahu lah.. hari lain pun duduk lame gak. once for a while memang jadi gitu. biase lah tu kan..

aku nak ucap berbanyak terima kasih atas ucapan & doa semua. walau pun takde party ke ape, tapi rase meriah di hati. pelik gak sebab rasenye tak pernah2 pun cam ni mase birthday2 sebelum ni. terima kasih banyak-banyak..

lagi pun aku rase sebab aku dah makin ramai kawan kot. tu rase meriah.

aku suka hidup aku sekarang. suka dengan apa yang aku buat sekarang. biase lah hidup ni macam roda. kadang kat atas, kadang kat atas. jadi, aku nak nikmati rase seronok ni sepuasnya sementara aku dapat rasakan ni.

aku happy dengan famili aku. aku suka kerja aku. aku suka hobi aku. aku suka orang keliling aku. aku suka kawan-kawan aku - yang virtual & yang real. biasalah dalam ramai-ramai tu, ade lah sehelai dua duri kan.. tapi taklah besar sangat impaknya.

terima kasih ya Allah. terima kasih semua.


Corat-Coret, Kisah Saya | 2 Comments
 

zura says ...
  Hai Maya..

Saya pun happy dpt kenal awak.. Saya pun tak sangka saya suka hobi saya.. kongsi hobi.. & dpt feedback dari kawan2.. Memang memberansangkan! Walaupun baru saja cuba menceburkan diri dlm needlework nie.. Tapi ramai juga di luar sana ada minat yg sama..

So, keep it up girl!

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  tq so much zura. ye, saya pun baru mula. dalam sedar tak sedar, kite sebenarnya saling encourage satu same lain kan.. :D

happy for u too..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server