HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

demi masa
Tuesday, June 24, 2008
Posted on 11:02:24 PM | 11 Comments

esok birthday aku. yang ke 3+5+2+9+5+8.. :D
dalam seminggu ni aku terima 4 good news in a row! syukur alhamdulillah.. terima kasih Tuhan, yang tak terkira. aku pasti, semua tu berbaloi dengan apa yang dah dan akan kita lakukan. dan aku tahu, banyak lagi dugaan yang bakal kita lalu. hidup ni pun bukan lama. yang penting jangan putus asa. insyaallah, ada hikmah pada setiap apa yang terjadi.

untuk kawan semua, semuga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat & happy selalu..


Corat-Coret, Kisah Saya | 11 Comments
 

DANIA/Gee says ...
  pheww 3 kali me kira. sanggup tu. neway congratulation.

nowaday masa berlalu tersangat cepat. esok dah wednesday. tup tup dah monday balik.

apa pun Semoga panjang umur dan murah rezeki dan diberikan kesihatan dan dirahmati sentiasa . amin

soalan verification lagi senang dari soklan dalam post. phewww

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

hanis says ...
  hepi besday maya!
apakah berita gumbira ittew? silalah kongsi

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

iamja says ...
  Happy birthday maya... i lap you.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  gee: takut laa tu i lg muda dari dia.. ahaaha.. anyway.. tq very much! muahhss!! itulah sungguh cepat mase berlalu..

hanis: tq tq.. berita gumbira? hehe

iamja: tq ja! i lap you too...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

Sheila says ...
  Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... Kiranya kita ni tak le jauh sangat bezanya ye??? Anyway semoga beroleh kesihatan yang baik dan diRahmati selalu hendaknya...:-)

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

faridah says ...
  askm...hi i'm back...now in KL...wuhuuuu..heheh. Anyway happy belated birthday. Thanks for the address. nnt i poskan you punya buttons ok...and that is your birthday present,...hehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  kak sheila: tq byk2.. oohhh.. dekat2 eh umur kite, kak sheila dok bahasakan diri kakak, ingatkan dah kakak sgt.. hehhehe..

faridah: tq so much.. aahh.. can't wait.. tak sabar dah terngiang2 di mata..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

rina says ...
  ceittt mana pegi komen aku. mesti ikan dalam mimpi tu telan.

apa2 pun happy birthday my dear fren.

tgkkk... soalan matematik dh susah. smlm 5 + 4 jer...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  ahahah.. tq my fren..
i suka bg soklan susah.. :D

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

wan says ...
  hepi bday my fren.. aku igt dulu aku kenal mu waktu nonamanis.. suka baca apa yg mu tulis, dulu dan jugak masih sekarang... dah tuo yooo kitaa! hihihi

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  ahaha.. tq wan.. lame dah kan.. :D sekrang dah tak nona lagik.. heheheh.. ko untung gak lahir ujung tahun.. mude sket.. heheh..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server