HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Latest baju kurung in the store!
Tuesday, June 17, 2008
Posted on 9:50:10 PM | 6 Comments

silalah merajinkan jari klik kat gambar atas untuk tengok latest readymade baju kurung yang saya ada.. ada lagi 5 helai kain yang belum digunting, insyaallah sebulan dua lagi siaplah. ;)

hari ni ke klcc. walaupun birthday aku ade seminggu lagi (saje la tu nak announce awal), dah aku belikan hadiah untuk diri sendiri.. yo lah.. sendiri beli hiburkan diri sendiri..

update: klik sini untuk tutorial cara-cara membuat baju kurung kanak-kanak.


Made by Maya, Baju Kurung, Sewing Corner | 6 Comments
 

DANIA/Gee says ...
  uhhhh dah nak 1 ++ yer. Semoga Panjang Umur dan murah rezeki dan dirahmati dan dilindungi sentiasa dan... banyak ni dan dan dan dan.

yer 1 hadiah one week before. pastu banyak hadiah on the exact date. heheheheh. enjoyyyyya

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

faridah says ...
  askm...maya i dah dapat button yg you nak...tapi i tak tau you suka ke tak..nnt i upload gambar kat blog you tengok ye...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  gee, tq tq tq.. i tak popular pun nak dapat byk hadiah mase birthday.. :P

faridah, tq so much dear! cantik sangat & i suka sgt!

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

faridah says ...
  ok i pun suka bila tengok button tu...sebab tu i pun beli satu set kat i...nanti you bagi address you so i boleh send the button..you tinggal kat mana eh?

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

zai says ...
  happy bday kak maya! bila agaknya kak maya leh ajar cara wat baju kurung baby lek ek? :)

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  tq zai..
insyaallah nanti saya buat bila sempat ehhh... anyway, byk dah tutorial baju kurung kat web nih..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server