HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Twin sisters..
Sunday, June 08, 2008
Posted on 11:34:11 PM | 7 Comments

Terima kasih Nisa, twin sister's mom. Macammanalah agaknya rasa jaga twin kan? Semua double.. :D


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 7 Comments
 

lazydaisy says ...
  LOVE the design, thank you
absolutely love it, tak saba nye nak pakaikan kat twin tu
:)

thank you aunty maya for the lovely tops


jaga twin is double joy + double expenses + double exhausted + double sleep deprived heheh :) = double happiness

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  tq tq nisa & twins..
yer.. yg paling penting double happiness..
:D

happy for u too..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

NiNughul says ...
  cantik lah sangat.. saye memang suke tengok pattern ynag cute cam ni tp tak pandai nak jahit. tahniah kak maya, semoga success selalu

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  tq ninu.. :D
saya akan buat tutorial untuk baju ni tak lama lagi.. check it out.. :D

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

faridah says ...
  askm...wah cantiknye baju tu....hmmm balik malaysia nanti nak buatlah...oh ya kita dah ada kat Australia nih..heheh

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

DANIA/Gee says ...
  Peasant dress tak de susah mana pun. susah lagi soklan matematik kat bawah hari ni. hahahahahaa.

me malas nak buat peasant dress ni sebab my bebe D tak suka. dia lagi suka dress kembang. kembang semangkuk.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  faridah: nanti ade mase i buat tutorial, gambar dah ade.. bak kate gee la, tak susah mane pun peasant blouse tu.. wah sioknye dah kat australia.. berapa lame ni kat sane? butang bunge2 i jgn dilupe yer.. :D

gee: i memang suka susahkan u.. hahaha.. ur bebe D mesti suke pusing2 ke biar skirt jadi payung.. baik2 nnt ade org skodeng.. huhu..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server