HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

mari membaca
Thursday, May 29, 2008
Posted on 11:34:50 PM | 0 Comments

aku baru beli buku ni dari elin. saje nak baca, seronok tengok dia rajin membaca. buleh aku bace di kala aku takde mende nak buat kan.. aku akan pastikan salah satu buku tu ade dalam handbag aku bila-bila mase saje. dan aku berazam nak beli buku lain lepas aku habis bace buku ni.. aku rase aku kene tune balik cara pengisian masa lapang aku..

dah lama aku tak baca buku sebenarnya.. Dulu-dulu ade laa gak bace novel, dalm 5-6 tahun yang lepas.. kalau orang kata orang malaysia ni ramai yang malas baca buku, aku lah salah sorangnya..

bukan ape.. sekarang ni dah banyak medium lain.. carilah ape saje kat internet tu, macam-macam ada. kita pun ada tv, ade discovery channel dan macam2 lagi ada.. ilmu jugak tu kan.. nak buku sangat, kite dah ade e-book. aku ade koleksi beratus2 e-book, banyak topik, but mostly pasal programming, which is aku bukan baca dari kulit ke kulit. aku just tekan button search.. haha.. memang sah malas..


Corat-Coret, Fiction, Kisah Saya | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 13 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server