HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Button Flower
Sunday, May 25, 2008
Posted on 11:23:37 PM | 8 Comments

Ini new design untuk Aaesha juga. Thanks again Kalin, for your trust.. Harap Kalin suka.
Dah lama juga aku simpan butang-butang tu nak dijadikan tengah bunga.. tak sempat-sempat nak buat. So, aku guna kesempatan ni, atas kepercayaan Kalin. ;)

Jugak, aku buat untuk hari special Athirah, aka Aisyah, for her 4th birthday.. Yang ini aku buat last minute. Alhamdulillah sempat jugak siap before the party.. Haha!

Huh! Selepas beberapa weekend aku yang rase ketandusan, akhirnya, this weekend ceria sikit. Hari Sabtu pegi birthday bash Aisyah. Hari Ahad, sesi berkumpul satu famili kat umah aku. Mak, abah & semua adik-badik aku ade.. macam raya pun ada, tu yang syok tu.. Hasra sebenarnya on the way nak balik kampung dari Melaka. Uish.. cepat betul besar si Lukman Hakim.. baru dua bulan, nak same besar ngan Melly dah... Dania pulak dah start bertatih.. Adoi laa.. Melly gak merangkak pun belum.. tapi Melly dah tumbuh gigi bawah 2 batang.. Hah ha!

Elman ikut mbah balik tadi. Lepas semua dah balik, Melly pulak tido, papa belum balik keje.. sunyi je rasa. Belum2 dah rindu cemane? Cuti sekolah kan.. Elman dari hari Sabtu lobi suh mama tak yah keje.. nak cuti lama-lama katanya.. adei.. Telepon Elman.. saje nak tau cemane dia.. "Abang suka dok umah mbah.." katanya dengan suara gembira.. Ok lah kalau dia suka..

Nak layan AF, AF pulak dah habis. Rasa macam kejap je AF kali ni, sebab lambat panas kan.. Dah last2 baru best nak tengok... Anyway, Stacy dah menang.. Lepas Mila, Stacy pulak, lepas ni jangan harap ler lelaki nak menang AF.. Huhu..


Made by Maya, Embroidery, Top N Bottom | 8 Comments
 

rina says ...
  bila nk ajar aku buat sulam2 ni...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

cindaii says ...
  brape harga untuk baju2 nih

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  rina.. bile2 saje.. ko ler dok bz takde mase.. hehhe

cindaii.. pls email me at mayacaz@yahoo.com

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

zarina says ...
  hi salam,
do you hand stitch this names? appreciate your reply.

zar

Reply | Posted on 5/13/2009 2:52:58 PM
 

maya says ...
  hi zarina..

yes.. it's hand stitched.. :D

Reply | Posted on 5/13/2009 2:59:38 PM
 

Azima says ...
  Hi Maya..

Anak i yg no. 3 pun Maya.. so impressed with yr projects..are you a full time housewife? NAk belajar la cara buat hand stitched ni..

Reply | Posted on 8/7/2009 1:49:25 PM
 
maya replies ...
  hi azima..
i'm not full time hausewife..
bekerja juga.. ;)

Reply | Posted on 8/7/2009 3:20:03 PM
 

kakpah says ...
  salam maya...

k.pah teruja nk try 1 of these.. so cute..... emmm maybe tak seindah n sedetail maya...
tapii tq so much k for inspiring me

Reply | Posted on 1/18/2011 4:30:44 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server