HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Refashioned
Saturday, May 24, 2008
Posted on 10:04:32 PM | 3 Comments

Dah lama aku beli baju ni, & tak pernah pakai pun... Entah macammana aku boleh beli baju ni.. Hehehe.. ni mesti kes tengok macam cantik mase kat kedai nih, bile pakai cam kelambu.. Last-last aku bungkus saje, masuk kotak.

Baru ni ade sessi pemunggahan baju dalam kotak. Jumpe baju ni & terfikir nak buat something. Ingat nak potong kat renda melintang tu & cantum semula, letak kedut sikit, biar tak macam baju peknen.. tapi fikir balik takut susah pulak nak pakai.. So, aku decide just letak getah je kat renda melintang tu.. konon nak nampak slim sikit. Ehehe..

Camtu gak ngan tangan yang kembang tu, aku letak getah biar tercerut sikit.. Kat gambar ni tak nampak sangat beza. Tapi bila pakai memang nampak beza.. Sekurang-kurangnya bertambah baju aku yang nampak sopan..

Sekarang tengah tengok AF final. Siapa agaknya yang menang?


Made by Maya, Recycle, Sewing Corner | 3 Comments
 

rina says ...
  syok kalu pandai adjust2 bj cam mu ni maya... nk alter utk aku gak ke... hehehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  adjust sikit2 buleh laa yang.. nak edbans ahkak tak reti..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

What do you do for a sore Achilles tendon? says ...
  Wow that was strange. I just wrote an extremely long
comment but after I clicked submit my comment didn't show up.
Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyways,
just wanted to say fantastic blog!

Reply | Posted on 9/2/2017 5:24:48 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server