HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Bunga lalang
Monday, May 19, 2008
Posted on 10:15:37 PM | 6 Comments

huhu.. weekend ni berjaya siapkan corak yang lain. tu excited sikit. inspired by this, tapi cam lain sket..

thanks to mama aaesha.. sebab bagi can suka hati nak buat cemane.. hope both aaesha & mama aaesha suka!! give me another week, sebab 1 lagi belum siap. :D


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 6 Comments
 

kalin says ...
  yeyeyeye blouse bb sya dh siap.... nk tnggu sleevedrees plak! i like! cute sgt! tq maya @>-;--

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  thanks kalin...
lega rasa bila kalin suka..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

zura says ...
  Cantiknyer Maya.. kreatif la .. simple pun cukup cantik dah embroidery tuu.. Tulisan awak tu cantik laa? Freehand ker lakar tulisan tu? Kalau saya buat mesti ada senget...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  thanx zura! tulisan tu freehand tapi pakai pensil.. haha.. dah siap lakar semua, baru start stitching.. kalau tak lakar dulu, harus ke laut jadinya.. :D

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

zura says ...
  hmm.. kalau gitu kena practice cursive handwriting lah nie.. tulisan saya ni cakar ayam.. tak lawa laa..;P

tidak pun saya tekap je lah tulisan cun2.. kena cuba la ni..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  betul zura.. kalau yg sebelum2 ni punya saya memang print dulu nama kat kertas, guna font yang cantik2 kat internet kan.. lepas tu baru tekap kat kain.. :)

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server