HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Seriously not serious
Sunday, May 18, 2008
Posted on 10:04:12 AM | 3 Comments

Ok. Aku rase cam tak baik pulak dok hide sepanjang mase kan... Macam tak fair juga sebab aku amik jugak order, sebab aku rase kesian lak dengan effort yang dah diorang buat... :D thanks all..

Ok. Cam ni.. kalau ade order aku buleh ambik, tapi buleh siap dalam July or August saje lah, itu pun dalam 10 helai saje.. September aku allocate untuk aku dan famili aku.. lagi pun bulan puasa mase tu.. Aku tak buat serius sangat pun.. saje suka-suka, dan cuma buat bile aku suka.. :D Sebab tu aku tak boleh ambik order banyak-banyak, takut tak siap.. So, anything, please ym or email me ya!

Ok.. kena stop.. Dahlia demam. Dah 4 hari dia demam.. Sian tengok dia terbaring jer, lemah seluruh badan..


Corat-Coret, Kisah Saya | 3 Comments
 

wan says ...
  Maya.. sila book kan baju kurung tu ok.... tak pun aku suruh ko buat customize kat anak dara kau buleh ke maya? Nak aksi ngam2 raya ni... raya taun lpas baju bosar huhuhu

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  baju kurung yg mane satu wan?

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

wan says ...
  maya ada tinggal msg kat YM, mu jgn lupa check.. yg kaler kuning tu....

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server