HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Made up my day
Tuesday, May 13, 2008
Posted on 10:59:55 PM | 1 Comments

Apa yang buat aku happy hari ni? Sebab hari ni aku berjaya jual 5 helai baju kurung... Huhu.. so, stock untuk umur 3 tahun dah abeh.. & stock untuk 4 tahun tinggal sehelai.. Kena cari kain lagi nih.. Ok laa kan, walaupun sales slow.. hehehe..

Dan yer! Baju-baju ni sangat sesuai untuk dipakai pergi mengaji. Sebab kain yang sangat selesa dan tidak begitu vogue macam baju raya yang berlabuci.. :D

Gambar bawah ni pulak, aku upload atas permintaan tuan punya baju. baju dah siap... tapi tuan punye cam ala-ala terlupa dah order... so, aku pun ikut konpius, jadi tak lah aku pos tadi bersama baju-baju yang aku pos hari ni.. hehheheh.. last2 dia teringat, jadi kene tunggu next round aku pi post office ler nampaknya.. hahhaha..

Azam aku tak berapa nak berjaya. Semalam aku dah siap2 nak tido, anak dara kecik yang comel tu tiba-tiba terjaga dan membulatkan matanya yang tak berapa bulat... Sebab gelap, jadi kene bulatkanlah matanya jugak. Sampai pukul 12 baru tido... Pastu pukul 1.30 am bangun lagi sampai 2.30 am.. adeh.. jarang-jarang gak dia buat perangai cam tu.. Excited nak gi sekolah esoknya kot, sebab dah lama sangat cuti ngan mama...

Ok.. times out! Tido dulu. Alamak! belum gosok baju...
Good nite sweet dream!


Corat-Coret, Kisah Saya | 1 Comments
 

apis585 says ...
  em interested in ordering the embroidery dress...can u email me details (size avail/prices/designs)...many thanks

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server