HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Hari Sukan Abang dan Azam Mama
Monday, May 12, 2008
Posted on 10:08:09 PM | 3 Comments

Semalam hari sukan sekolah abang. Abang rumah kuning. Abang juara bawak bantal atas kepala, sambil kepak-kepakkan tangan... Waahhh!!!

Hari ni abang cuti.
Esok abang sekolah. Mama pun dah start kerja. Adik pun start ler sekolah balik.

Azam aku..

Okeh. Mulai hari ini, aku nak:
1. Tido pukul 10pm, mase weekdays (nak ikut rina).. errmm.. lebih pukul 10 dah ni. oklah.. paling lewat pun pukul 11pm.
2. Bangun awal, biar aku buleh pegi keje awal. Papa kata PLUS jem giler sekarang ni, especially kat tol jalan duta.. kena ikut LDP ler esok.
3. Tanak menjahit waktu weekdays.. Hujung minggu saje.. So, aku tak berapa nak ambik order dah.. tadaaaa!!!


Corat-Coret, Anak-anak Kita | 3 Comments
 

Y y katong says ...
  Alahaii cutee Elman ngan geng2 diaaa, tahniah2 Iman menang acara bwk bantalll tuuu, tu joget pom pom, laguu apa tu

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

rina says ...
  nama aku gak dikaitkan... hahaha

arini susah skit soalah peksa... kena pakai calculator kes malas nk congak. muahahaha

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  ahaha.. tq wai! joget pom pom lagu ape ntah.. suara budak2.. lagu pun comel jer..

rina.. yer lah.. jadi idola lah tu... kekekke..
susah ke soalan? aku senang je nih.. dapat 8+1. haha!

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 14 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server