HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Sweet Dress
Tuesday, April 29, 2008
Posted on 9:32:38 PM | 5 Comments

Hari ni dapat hantar 3 helai baju, best rasenye.. 1 untuk Arya, 2 untuk Adriana.. 1 jek laa aku letak sini, yang belum pernah letak.. sebab hat 2 lagi tu dah selalu sangat aku upload.. cuma nama jek lain.. Untuk baju atas ni, aku suka sangat corak & texture kainnya.. sweet sangat.. sib baik ade lebih untuk Dahlia.. ehehe.. thanks so much Elin for the kain lebih & order, & Nunu for the order..

So, aku nak clearkan segala order dulu, sebelum aku terima order baru okeh.. aku takut nak amik banyak sangat order sebab takut tak terbuat.. mane laa tau ade keadaan atau situasi yang tak mengizinkan, kan... so, aku still lagi tutup order.. sorry sangat2..

Hari ni juga aku dapat berita sedih, anak kawan sekolah aku dulu, Lina aka Mitsu meninggal dunia hari ni sebab ada komplikasi jantung. Tuhan lebih menyayangi Adam. Usianya baru 12 hari tapi semua tahu yang dia sudah punya tempat di syurga sana.. sambil menunggu kedua ibu bapanya, insya Allah.. Semoga Lina terus tabah..

Al-Fatihah..


Made by Maya, Dahlia Dress, Sewing Corner | 5 Comments
 

iamja says ...
  cun giler baju hat elin nie.. kain dia mmg sweet kan...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

rina says ...
  'kak lina' yang slalu disebut2 fafau ni ropernya sebaya kita ke maya... tp yelah fafau tu pn muda trang tang2 lgkan.

al fatihah utk kuarga FBI dan 'Kak' Lina.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

ckin says ...
  Al-fatihah

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

Zura says ...
  Sweetnye baju nie.. Betul2 saya admire creativity awak.. Really inspire me.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  ja: aah.. cantik kain ni... kain pun lembut jer..
rina: ye rina.. sebaya kita.. semuge mereka terus tabah..
ckin: tq. alfatihah,,
zura: thanx so much zura.. same2 lah kite yer.. awak pun creative juga!

thanx semua!!
:D

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server