HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Bubur Dan Sup Ikan Haruan
Tuesday, April 29, 2008
Posted on 2:13:29 PM | 5 Comments

Ni lah makanan aku sekarang ni.. memang sikit saja.. sebab memang tak lalu makan pun.. Tapi semalam aku ngelat gak buat jemput-jemput bawang + ikan bilis... Sekarang ni pun ikan haruan tu dah habis.. so, kadang just lauk ikan bilis & ikan masin saje.. besttt..

Oklah.. bagus gak pantang-pantang ni walaupun aku tak berapa ikut... harap-harap dapat turunkan berat badan by the time aku habis mc nanti.. huhu..

Ade mase aku rase menyesal gak buat treatment nih... Sakit ya amats.. Tapi yer lah.. takpe sakit mase ni dari terus sakit di mase depan kan... biarlah kali ni je sementara aku masih ade kudrat nak tahan sakit nih.. sekarang ni tak laa memanjang sakit.. cume adelah mase2 yang tiba-tiba rase tersentap..


Corat-Coret, Makan-makan, Kisah Saya | 5 Comments
 

rina says ...
  camana wat sup ikan haruan tu... aku mula2 tgk cam kuah sardin.

chop... mangkuk mu tu sungguh cute. i likee

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  aku buat sup simple jek.. bawang merah & putih + halia + garam digoreng, pastu masuk air & ikan ruan & kendian sekali daun sup.. kaler jadik gitu sbb turun dari bawang yang aku goreng, panas2 terus masuk air...

huhu.. thanks.. aku memang suka mende cute..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

iamja says ...
  sedap giler aku nampak lauk ikan haruan nie..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

ckin says ...
  i like ikan padang.....sukernya.....pekasam .....uikkk meleleh....
eh terkeluar topik ker?
maya....nak try supplement tak?

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  hi ckin.. saya bukan tak percaya pd supplement, tp saya sendiri tak caye kat diri saya ni hah.. dah banyak kali try, sehari dua buleh laa.. lepas tu mmg tak sentuh.. memang selalu kene bebel.. :D

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server