HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Another peasant blouse
Tuesday, April 15, 2008
Posted on 1:06:16 PM | 7 Comments

Ini baju Aisyah Sofea. Ingat nak hantar hari ni, tapi alamat tak terima lagi. :D
Cheq Sue, kalau baca ni, sila bagi alamat yer.. saya ada hantar email..

I'll be away for my medical treatment.. Tak lah lama sangat. Tapi mungkin dalam mase tu aku tak dapat nak siapkan order2 yang ada ni. So, yang masih dalam list, Nunu, Elin, Ckin, Marlina & Hanis, mintak maaf banyak2 kalau terlambat sikit yer.. Saya sambung nanti lepas habis bertapa. Untuk Cheq Sue, jangan lupa hantar address yer...

Til then.. mintak maaf banyak2 atas salah dan silap. Doakan semuanya baik-baik belaka. Jumpa lagi...


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 7 Comments
 

cheq sue says ...
  Semoga maya selamat menjalani rawatan. Terima kasih kerana siapkan baju aisyah yang comel ni. Tak sabar nak tgk aisyah pakai. Nanti cheq letak gambar aisyah pakai blouse ni kat blog. TQ!

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

ckin says ...
  RAwatan? sakit apa ni? maybe i can help.....pls let me know hows ur condition ya.....
pls take care....btw, takepr jgn risau bj i tuh....take care of urself dulu ya....

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  thanks cheq sue & ckin..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

munirAh says ...
  i was doing blog hoping and bump into urs. luv this top. may i knoe the price for this top and for the white dress with the name emboidery. my gal is 10 months+. so baju or 1 year should be good.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  hai munirah, thanks for your interest.. but sorry, i closed orders at the moment.. i will put the details at my catalog once i'm ready.. feel free to browse my catalog (link at the top of this page).. thanks again..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

alia says ...
  As salam maya....br kenal dgn blog maya terus jatuh cinta...saya nak minta izin nak buat dress ikut tutorial dlm blog ni dan buat sulam benang tu jg blh.....??

Reply | Posted on 12/14/2014 9:19:24 AM
 
maya replies ...
  terima kasih alia sebab nak jenguk2 blog yang agak bersawang ni.. hehe..

boleh je nak ikut semua tu alia.. silakan..
memang share kat sini untuk untuk inspirasi.. :)

Reply | Posted on 12/17/2014 9:48:29 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 16 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server