HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Baju kurung di kedai saya
Monday, April 14, 2008
Posted on 1:53:45 PM | 5 Comments

Ini baju kurung yang aku ada setakat ni (akan ditambah lagi).. Sekarang ni tengah opening sale. Cepat! Cepat! Cepat dapatkan.. murah-murah saje..

Details, sila pegi ke katalog yang ala kadar ni.. Pada sape-sape yang nak join menambah-biak products kat katalog ni, sila bagi tau yer..


Made by Maya, Baju Kurung, Kedai Saya | 5 Comments
 

inaz says ...
  maya, tumpang tanya, ini baju utk kanak2 ke or dewasa? kalau kanak2 umur berapa yer dan bgmn ukuran. sbb anak perempuan saya umur 4 thn. mmg berkenan nak beli satu dua

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  inaz, ni baju budak2.. 6mos-4yrs.. sila pegike katalog tu untuk details..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

siti norashirah says ...
  saya tgk baju sni lawa2 ler.. saya blum ader baby (blum kawin ler) so ingat nak beli untuk adik kecik kat umah tu.. tapi dia dah 6 thn la.. so maya stakat buat baju kurung untk 4 thn jer ek?

Reply | Posted on 8/25/2008 11:12:03 AM
 

maya says ...
  hi siti norashirah,
by next year insyaallah kite buat untuk 5-6 tahun juga yer!
tunggu!!

Reply | Posted on 9/4/2008 11:24:23 PM
 

How much can you grow from stretching? says ...
  I'm not sure exactly why but this web site is loading extremely slow for me.
Is anyone else having this issue or is it a problem
on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.

Reply | Posted on 9/2/2017 2:53:19 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server