HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Baju kurung di kedai saya
Monday, April 14, 2008
Posted on 1:53:45 PM | 4 Comments

Ini baju kurung yang aku ada setakat ni (akan ditambah lagi).. Sekarang ni tengah opening sale. Cepat! Cepat! Cepat dapatkan.. murah-murah saje..

Details, sila pegi ke katalog yang ala kadar ni.. Pada sape-sape yang nak join menambah-biak products kat katalog ni, sila bagi tau yer..


Made by Maya, Baju Kurung, Kedai Saya | 4 Comments
 

inaz says ...
  maya, tumpang tanya, ini baju utk kanak2 ke or dewasa? kalau kanak2 umur berapa yer dan bgmn ukuran. sbb anak perempuan saya umur 4 thn. mmg berkenan nak beli satu dua

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  inaz, ni baju budak2.. 6mos-4yrs.. sila pegike katalog tu untuk details..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

siti norashirah says ...
  saya tgk baju sni lawa2 ler.. saya blum ader baby (blum kawin ler) so ingat nak beli untuk adik kecik kat umah tu.. tapi dia dah 6 thn la.. so maya stakat buat baju kurung untk 4 thn jer ek?

Reply | Posted on 8/25/2008 11:12:03 AM
 

maya says ...
  hi siti norashirah,
by next year insyaallah kite buat untuk 5-6 tahun juga yer!
tunggu!!

Reply | Posted on 9/4/2008 11:24:23 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server