HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

wan says ...
  apa product gateway tu.. kena bayor berapa maya??

Lukman? hehe sapakah Lukman ittew... anak sedara mu yg baru tu ke...

bila nak sambut baton?? hehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  wan.. product catalog. bukan gateway.. just untuk view product yang kite ade ler.. ape2 je lah.. cupcakes pun buleh.. haha! bayor? aku tak terpike pulak.. syok jugak kan? hahaha.. tapi buat mase ni FOC ler..

Lukman anak sedara baru aku. Muhammad Lukman Hakim... aku nak jugak sambut baton, tapi tunggu lah.. bukan mase terdekat..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

rina says ...
  nk join sekaki gak... hehehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

Sheila says ...
  Akak pun berminat juga le tentang catalog product ni. Nak join boleh? Akak tak de le banyak produk, saje sesuka nak menyibukkan diri. Buat secara part-time je...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 2 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server