HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Saje nak cerita
Sunday, March 30, 2008
Posted on 5:42:17 PM | 4 Comments

Takde baju baru yang buleh aku uploadkan sebab tengah buat 2 helai ni tak siap-siap lagi. Kepala aku pening, tekak aku sakit, belakang aku sakit.. Semalam cam ni gak, makan panadol, ok laa pas tu.. Hari ni gini gak.. nak demam kot.. tu nak menjahit pun tak semangat jek..

Boring betul hari ni. Papa keje. Tinggal mama dan anak-anak.. Tv dah sah-sah hak milik abang. Tak lainlah selain channel 613 dia tu. Tapi ok gak, sebab adik tumpang sekaki. Pagi tadi pegi supermarket baru bukak kat sini. Bagus sangat, tak payah dah pi jauh-jauh lagi. Harga pun ok.. Susu Melly pun murah dari tempat lain.. Itu yang penting sekali. Diapers pun murah, lagik murah dari hypermarket.. Suka betul abang bile mama kate nak pi shopping pagi tadi. Sibuk tanya "Tunggu papa balik ke?" Haha.. yer lah, sejak adik lahir, mane pernah kitorang pi shopping takde papa kan...

Kamera rosak lagi. Ni last gambar yang sempat disnap, gambar 2 beradik. Jumaat malam hari tu, sebelum ke rumah Cik Sue, hantar laptop Nora. Happy betul adik nak pegi jalan.. macam paham je..

Hari Sabtu balik kampung, tengok baby Lukman. Akhirnya berjumpa jua. Tapi kamera rosak, tak dapat nak amik gambar.. Baby Lukman lahir hari Rabu, 12 Mac 2008. Berat 3kg. Cepat je Melly dah jadi kakak. Petang tu jugak balik umah sebab hari ni papa keje.

Elin dah bersalin hari ni. It's a boy! Congratulations!

Cerita lain, aku nak buat katalog. Simple katalog. Just untuk preview product saje, takde payment gateway pun. Aku ingat nak share. Siape berminat, sila email yer. Sebab bila ramai-ramai ni, kalau pun kite takde product baru nak tunjuk, at least ade orang lain yang ade product baru.. kan? Jadi harap katalog tu akan sentiasa aktif.. So, setiap orang buleh manage product sendiri laa.. Tak kiralah ape product pun.. Cume aku rase, mula-mula ni aku nak open pada kawan-kawan yang aku kenal je.. of course yang bace blog ni laa.. Belum siap lagi pun. Masih dalam pembinaan.. :D


Corat-Coret, Kisah Saya | 4 Comments
 

wan says ...
  apa product gateway tu.. kena bayor berapa maya??

Lukman? hehe sapakah Lukman ittew... anak sedara mu yg baru tu ke...

bila nak sambut baton?? hehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  wan.. product catalog. bukan gateway.. just untuk view product yang kite ade ler.. ape2 je lah.. cupcakes pun buleh.. haha! bayor? aku tak terpike pulak.. syok jugak kan? hahaha.. tapi buat mase ni FOC ler..

Lukman anak sedara baru aku. Muhammad Lukman Hakim... aku nak jugak sambut baton, tapi tunggu lah.. bukan mase terdekat..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

rina says ...
  nk join sekaki gak... hehehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

Sheila says ...
  Akak pun berminat juga le tentang catalog product ni. Nak join boleh? Akak tak de le banyak produk, saje sesuka nak menyibukkan diri. Buat secara part-time je...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server