HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Quote, pening dan cham
Tuesday, March 11, 2008
Posted on 8:40:03 PM | 0 Comments

Quote of the day,


Mereka (pengundi) tiada pilihan. Jika anda tidak memilih BN, siapa lagi yang anda pilih? Hanya ada dua calon. Jadi anda memangkah calon pembangkang atau anda langsung tidak membuang undi. Kedua-duanya menyebabkan BN hilang banyak sokongan.
Tun Dr Mahathir Mohamad

Rumah aku area MB Selangor yang baru. Aku tak tau banyak citer TSKI nih, biaselah bukan ikut sangat citer politik pun.. asek dengar hat yang tak elok tu banyak lah.. hahah.. Tapi nak tengok gak ape yang jadi nanti. Aku tak lah harap lebih sangat. As long as bau tahi ayam kat tempat aku ni dah takde lagi (aku tak rase sangat pun sebab siang aku keje. malam lak rumah aku bertutup-litup, errr.. atau aku yang dah lali?), tol guthrie diturunkan atau dimansuh same sekali, jalan raya cantik, cukai pintu dikurangkan.. hehe banyak songeh gak aku, padehal aku tak undi dia pun sebab aku bukan daftar kawasan sini.

Pade hal kami tak undi sappa pun hari tu, walau hakikatnya, kami dua-dua lalu tempat mengundi masing-masing.. Cemane Dr. M buleh bace fikiran kami nih.. Jap lagi ade lak orang cakap: Orang macam koranglah yang buat benda jadi cam ni.. bla bla bla.. What ever it is, kami ikut majoriti lah. Same jek akhirnya nanti bila diorang nih dah kat atas. Lupa segala rumput-rumpai di bawah..

Pening. Aku suka kerja yang banyak fikir. Tapi bila banyak sangat nak kena fikir, rase nak botak dah kepala ni.. Adeii!!

Lastly, tenang-tenangkan fikiran, tengok ni.. boleh tahan gak lawak diorang..


Corat-Coret, Kisah Saya | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server