HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

ting tong!
Monday, March 03, 2008
Posted on 8:40:06 PM | 1 Comments

terpulanglah nak bunyikan macammana.

ting tong! cam bunyi loceng rumah, atau tingtong cam orang tingtong. tapi telepon kawan aku bunyi ting tong! cam bunyi loceng rumah bila message masuk. jadi bila telepon dia bunyi, kita boleh sambut, "masuklaaa. pintu tak kunci.."

ahaha.. mengarut sudah.
rasa nak tengok raja lawak lah. mesti seronok sikit rasa. kelakar gak diorang nih, lagi-lagi si nabil. tapi takleh lawan pengacara dia, johan & zizan. giler lawak. hahahaha!!

mintak maaf kawan-kawan, aku terpaksa tutup kedai sementara ni. ni salah satu cara untuk kurangkan rasa pressure di kala ini. karang amik order lama sangat, lagi tak best kan? aku akan buka as soon as everything in place. don't worry...

keep on reading ya!


Corat-Coret, Kisah Saya | 1 Comments
 

wan says ...
  Apa? di tutup, baru nak order lagik adoi maya.. x pe aku sabar tunggu

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server