HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Syirah and Sofea
Thursday, February 28, 2008
Posted on 11:22:51 PM | 11 Comments

Ini gaun-gaun untuk Syirah, 1 tahun dan Sofea, 4 tahun.

First time buat baju budak 4 tahun, harap dapat tengok gambar Sofea pakai baju ni. Iman pun 4 tahun (by this June), tapi Iman lelaki. Tapi boleh jadi model siap pusing-pusingkan baju kembang. Jangan risau, Iman pakai baju tido kat dalam. Cuma nak pastikan saiznya betul.

Haha! Ingat nak ambik gambar Iman pusing-pusing tadi.. tapi tahu sajelah teknologi sekarang, gambar private pun senang-senang tersebar. Baik tak payah, mana tahu Iman di masa depan jadi orang terkenal ke kan.. :D

Anyway, hope both Syirah and Sofea suka!


Made by Maya, Dahlia Dress, Sewing Corner | 11 Comments
 

rina says ...
  cun plak aku tgk gaun... hrmmm... agak2 ko bleh paham tak apa yg aku duk pikir ni... hahaha

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

iamja says ...
  mmg cantik. hahahha.. tulah manalah tau iman jadi oran terkenal kan. habis nanti dia salahkan maknya...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

azlin says ...
  emm...cantik baju u jahit
u pakai mesin aper yek?....sonoklah i nak sangat belajar buat semua benda nie...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  rina.. agak-agak cam paham.. hehe
ja.. itulah kan ja kan
azlin.. kite pakai mesin jahit biase je. belajarlah azlin.. memang syok sangat lah! puas hati pun yer..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

wan says ...
  Maya, suka!! Lawa sangat, tak saborr aku nak modelkan .. sure orang dok tanya2 nanti hehehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

wan says ...
  Maya.. aku pun mengidam baju yg Made by Maya jugak.. (mcam tet, cuma aku mengidam kosong tak de isi hehe) buat saiz besar boleh dak... tak pe aku rela di eksperimetasi.. chaiyok maya!

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

azlin says ...
  yerlah....u bukak lah kelas...atau..amik tempahan...atau buat e-book untuk buat baju nie.manalah tahu lin boleh buat baju lin sendiri...teringat zaman kekanak dulu..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

emi says ...
  akak..bape rm dress ni?sgt sweet..
do reply me plz ek..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  wan: sori ler.. saiz budak kecik jek ade.. sila kecikkan saiz ke saiz shirah pas tu leh pakai baju shirah.. hehhehe.. jgn marah wan yer..

lin: i ade buat tutorial untuk dress ni kat sini. lin trylah.. good luck!

emi: akak ade hantar email tu.. bace ler..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

azlin says ...
  nanti email lin harga jugak yek...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

azlin says ...
  emm.lupa pulak letak email address...lin nak satu tuk anak lin...asyik pakai jeans jer..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server