HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Doodle Pulak...
Tuesday, February 26, 2008
Posted on 1:20:15 AM | 5 Comments

Ini saje conteng-conteng (bace: takde keje). Cari idea. Lukis-lukis. Aku suka buat doodle nih. Sejak sekolah lagik. Habis buku nota kena conteng (bace: patutlah result cun). Nak best lagik kaler dengan highlighter kan.. striking lagik. Sekarang entah mane-mane dah. Dulu ade gak aku koyak mane-mane yang cam ade kenangan or yang agak-agak cantik (bace: poyo), letak satu tempat.. entah mane jugak aku simpan (bace: dah buang lah tu).

So, this will be the next project. Tulisan tu aku tak akan buat penuh.. just outline saje (bace: malaslah tu nak penuhkan).. Bunga-bunga tu, ingat tak aku beli butang kaler-kaler tu (bace: laa.. nak pudar dah kaler butang tu). Aku nak buat guna butang tu center dia. Tengok lah nanti macammana.. (bace: entah bile aku nak buat)

Nota: Sorry Tety, pinjam ayat 'Pretty' tu.. (bace: tiru idea). Haha!!


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 5 Comments
 

rina says ...
  aku sukalah doodle yang tulis pretty girl tu... nanti buat utk damia satu bleh. design bj cam yang kat window display klcc aritu. bleh tak...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  kite kompem-kompem lah yer..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

Tety says ...
  kiut yg doddle pretty girl tuh... adeih kalo ada ank poms kompem aku meroyan dk duh mu jahit baju nih maya...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

rosz says ...
  just browsing... cantik n creative... mesin ka jahit tgn? boleh order?

Reply | Posted on 1/30/2009 9:53:40 AM
 

maya says ...
  tq rosz.. ni jahit tangan..
but sorry, buat mase ni tak amik order dah..

Reply | Posted on 1/30/2009 10:04:57 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 18 + 9 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server