HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Current Project
Saturday, February 23, 2008
Posted on 6:57:41 PM | 7 Comments

Baju ni untuk Izz Hannah. Dah siap last week. Tapi tak inform lagi kat Has.. sebab memang nak tunggu label tag tu lah. Next week baru pos. Sekali dengan baju Arissa ni yang belum jahit ni.. Hmmm.. esok baru nak jahit.

Bestnya buat embroidery ni, sebab nama baby memang sedap-sedap sekarang.. Memang seronok sangat nak dijadikan koleksi.

Ni je yang aku dapat siapkan minggu ni. Baju Sofea kena siapkan next week gak.

Dan baju Insyirah kene siap sebelum middle of March.

Masa aku tak banyak. Jadi aku cuma mampu buat sikit-sikit saje. Nak speed karang takut tak cantik lak kan.. So, dalam sebulan aku buleh layan paling banyak pun 5 helai.. & aku dah penuh until end of March...


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 7 Comments
 

tety says ...
  maya... oder aku utk Aina arituh masuk Q tak nih? cun bangat... kalo aku request suh mu buat baju utk aku agak2 diterima tak? huhuhu

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  tety, baju aina x masuk q lagik, ingatkan tak jadi.. :D sorri yer..
buat mase ni aku tak buat baju orang besar.. tak pandai lagik.. :D

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

iamja says ...
  Aku nak pesan utk siapa ekkk..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

has says ...
  thank you maya
hanger dengan riben tu dapat sekali tak? :P
kekeke
tak sabar tunggu mr postman

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  ja.. save the best for last pun tak per..
has.. over gak laa nak hanger sekali.. hehe..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

ckin says ...
  awat lah cantik sangat......bj org tua tak der ker? teringin nak jd princess plak tgk baju macam ni.....

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

azee says ...
  cantiknye sulam tu..bleh share camne nk buat ye?pakai benang n jarum ape ye..tq

Reply | Posted on 3/1/2010 1:58:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 2 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server