HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Di taman bunga mini
Monday, February 11, 2008
Posted on 8:56:38 PM | 5 Comments

Inilah Auni Damia yang comel sangat tu. Dah siap pakai pun baju bersulam taman bunga mini tu. Dan bawah ni projek yang aku sedang buat sekarang ni. Lagi dua taman bunga mini yang belum siap.

Nampaknya ini sajelah design yang aku ade. Tak sempat nak buat design lain lagi. :P

Aku sebenarnya teringin nak buat design yang macam ni, macam ni, dan lain-lain. Ni sebab dia ni memang artist. Jadi memang cantik-cantik lah hasil lukisan dia yang dia apply ke embroidery. Nantilah tunggu aku ade mase yer.. test power dulu tiru gambar-gambar ni kat baju Dahlia..

Terima kasih semua... errrr.. daun keladi jangan dilupa yer.. :D

aku dah jumpa customized printed ribbon versi malaysia. kat Kasih Abadi.
sesape nak kawin tu syok laa pi site nih.. macam-maam ada.


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 5 Comments
 

jagung says ...
  malang sekali aku belum ada anak pompuan. waaa.. izz hannah pun ada.. waaa..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  jgn cam tu ja.. insyaallah ade rezeki nanti.. :D

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

rina says ...
  nanti damia, kak hannah & dhia bleh pakai togeder2...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  haha.. mesti sonok pakai reramai..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

ydawaty says ...
  Weiii comel lerrr, lawoooo2, sesuaiii ngan anak2 daraa bertiga tu hehehehehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 17 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server