HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

White Dress
Saturday, January 26, 2008
Posted on 7:36:50 PM | 0 Comments

berjaya juga aku siapkan sulaman & dress ni hari ni.

sampai ke besar dahlia buleh pakai dress ni rasenye.. tapi sekarang ni, belum test kat Dahlia lagik..

ade banyak yang aku belajar cara buat sulaman ni. walaupun simple.. tapi ade laa cara lain-lain.. lagi satu, ape eh nama kain yang selalu orang tampal kat belakang tu, untuk tutup benang-benang tu? selalu kat dress poney yang ade sulaman, ade laa mende tu..

lagi.. aku nak cari jarum sulaman.. yang sew as you draw tu.. tak tau mane nak cari.. buleh buat laju sikit kan.. :D


Made by Maya, Dahlia Dress, Sewing Corner | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 6 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server