HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Embroidery
Saturday, January 26, 2008
Posted on 8:59:47 AM | 6 Comments

papa kata kenapa tak buat simple jek. ni nampak berat sangat.
aku jawab, ni first time buat, jadi nak buat yang very personal.

jadi aku buat nama dahlia. letak bunga-bunga.
jahit agak-agak jek, campur tengok tutorial yang ade kat internet.

belum siap lagi. tapi best sangat rasenye... haha


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 6 Comments
 

rina says ...
  nampak cam senang jer.... tp takpelah... aku order kat mu jelah maya.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  senang jek rina.. mesti mu pun buleh buat punye lah..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

jagung says ...
  maya.. aku nak feed blog ko cemana ekk.. camnie rupernya buat. mcm senang tapi aku keras tangan.. hahahha

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  blog ni tak makan ja.. sebab tu ko tak leh nak feed. haha! kene tunggu aku bukak kat blogspot ler...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

azie says ...
  hi maya, suka laa tgk yr hand embroidery tu.. patern2 tu normally u design sendiri or amik from pattern kat buku or internet ?

Reply | Posted on 2/3/2009 8:44:12 AM
 

maya says ...
  hi azie.. tq.. pattern tu biasanya idea dari internet.. browse sane browse sini, dapat ler idea sendiri.. :D

Reply | Posted on 2/3/2009 8:54:51 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server