HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Kamera dan cerita benang-benang tu
Saturday, January 19, 2008
Posted on 10:20:06 PM | 0 Comments

kamera rosak.
kalau dulu ade line-line kaler pink yang aku buleh tutup mata sebelah, kali ni hapus terus.
hitam gelap. macam gambar dalam gua tak ade flash.

gambar benang ni aku ambik pakai henpon.
gambar blur sikit. henpon pun model lama.

aku godek-godek peti kayu lama, yang dulu aku buat sebagai alas mesin jahit (aku jahit, duduk atas lantai saje).
aku jumpe benang-benang ni.
dulu aku rajin sikit-sikit bercross-stitch.
ni lah hasil lebihan benangnya (errr.. ade lagi yang tak terusik tu. kain pun banyak lagi).
tak tahu nak susun benang-benang ni elok-elok. tak ade idea lagi.

aku ingat nak buat embroidery simple-simple.
ehehe.. rajin ke aku buat benda-benda seteliti tu? ade ke mase?

ini cuma angan-angan. harap-harap jadi nyata.
sekurang-kurangnya untuk dahlia.
macam best kan?

embroidery lesson by craftydaisies.com
:: embroidery lesson 1
:: embroidery lesson 2
:: embroidery lesson 3
:: embroidery lesson 4
:: embroidery lesson 5

Embroidery designs by Petro - links to all the embroidery design collections pages.
Download free embroidery designs by clicking on the freebie links at the bottom of the embroidery design collection pages.


Made by Maya, Embroidery, Sewing Corner | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 2 + 3 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server