HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Baju Kurung Pink
Sunday, December 30, 2007
Posted on 11:25:01 AM | 5 Comments

Tak ada sape-sape yang punya.
Mungkin Dahlia yang akan pakai, menjelang umur setahun. August tahun depan.


Made by Maya, Baju Kurung, Sewing Corner | 5 Comments
 

azlin says ...
  u mamang dah ada skill buat baju kurung atau u pergi kelas...lkin tengah bari manual macam mana nak jahit baju kurung...now siap beli e-book nak jahit...tak sabar nie.kalau lah ada kawan nak ajar sangggup lin bayar upah jahit.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  asalnya memang buat baju kurung dulu, belajar dengan mak. jadi, buat tu memang ikut cara tradisional sajo. mak pun cuma buat untuk kitorang saje, tak ambik upah pun.. rasenye tutorial baju kurung banyak kat internet ni.. lin ikut je, mesti menjadi..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

azlin says ...
  emm..jap lagi nak tanya kakak sebelah rumah nak suruh dier ajar...lin bayar pun sanggup.ahahah...today mission kan opis nak settle kan all the notebook ak antar ibm then lepas tu nak pergi cari manual buat baju kurung.ahahahahah...........

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

khatijah says ...
  Assalammualaikum, saya khatijah ingin tahu apa sebab baju kurung saya selalu terjongkit di hadapan.Harap dapat bantuan...Terima kasih...Wassalam

Reply | Posted on 10/6/2009 12:45:54 AM
 
maya replies ...
  salam khatijah....
err.... ni merujuk pada baju kurung yang khatijah buat ke? cube tengok macammana lehernya.. make sure bulatan tu jangan ke belakang sangat.. try ni: http://my.crazyartzone.com/index.asp?file=view&viewid=372

Reply | Posted on 10/6/2009 7:51:44 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 8 + 2 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server