HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Chiki chiki ya ya
Tuesday, December 25, 2007
Posted on 9:43:36 PM | 0 Comments

Cuti hari ni, masing-masing buat aktiviti masing-masing. Dengan feberet masing-masing. Papa, sebab dia keje malam, memang aktiviti tido jek lah. Dahlia pun sama, sebab malam tadi banyak gak dia jaga, sebab kembung perut. Elman dengan PHD kesukaan dia. Cakap pun dah macam katun. Kejap-kejap, tadaa!! Mama pulak menjahit lah, sambil-sambil buat kerja rumah..

Inilah hasil untuk hari ni.. TADAA!!

Cam biase, aku memang suka ikat reben kat bahu. Jangan ditanya kenapa. Sebab aku pun tak tau jawapannya. :D

Digayakan bersama seluar panjang beropol di bawah. Ingat nak letak reben kat pinggang seluar, tapi cam over pulak. :P

Inilah hasilnya bila dah digayakan oleh super model terkenal ni. TADAA!!

Hari tu pegi ke bookshop. Cari buku jahitan untuk dress budak-budak. Cam tak berapa menariks. Syok lagi browse kat internet. Cuma payah nak cari pattern ler.. Kene agak-agak sendiri. Dah ler aku takde belajar formal, jadi semua ikut imaginasi sajo.. Semua pakai try & error..


Made by Maya, Top N Bottom, Sewing Corner | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 6 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server