HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

My Own Label
Wednesday, December 19, 2007
Posted on 12:02:29 AM | 3 Comments

Inilah dianya design label yang aku nak. Simple jek. Kaler pink pink.
Tapi tu lah aku ni. Tak follow up. Biar gitu jea. Cemane nak bergerak.

Same lah jugak dengan kes bank & kwsp tu. Aku dok biar je sampai sebulan lebih. Paling-paling pun ngadu kat papa. Apelah bank ni buat senyap je. Alih-alih papa kate bank dah called dia. Semua dah prepared. Hek elleehhh.. tak cakap. Cuma papa je belum pi bank. Alahhh.. same jugak lah cam tu.

Ok tu kes lain. Aku ade gak try cari company lain yang provide label tag. Tapi... adeh laa.. nombor yang anda dail tiada di dalam perkhidmatan. Banyak lak tu yang camtu. Heh hee.. aku pun cari kat internet jek.. Mungkin diorang tu cume tepid2 chicken shit (bak kata Wan) juga. Tak pe lah. Ku pendamkan je lah dulu rahsia hati. Kasi perap jadi tapai. Ape dah aku melalut.

Ok. Selamat Hari Raya Korban. Happy2 selalu disamping famili tercinta..


Corat-Coret, Kisah Saya | 3 Comments
 

tety says ...
  kiut & simple. aku suka tgk font die tuh...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

rina says ...
  meh aku wat utk mu lah...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

yati says ...
  cuns maya...i like :-)

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server