HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Benang Getah
Wednesday, December 12, 2007
Posted on 5:02:18 PM | 3 Comments

Aku dah beli elastic thread. Cecececehhh.. tak tau ler pandai guna ke tak. Tak pernah tengok bende ni kecuali yang dah siap jahit kat baju tu. Nak terai ler kot senang guna getah ni kan, compare dengan getah kecik tu nak kene tarik time menjahit.

Yo yo o aku pi cari kat internet.. sib baik tak order lagi. Rupenye kedai jahit cikai kat tempat aku tu ade jual... hahahha.. don't judge the book by it's cover, u know...

Jumpe URL baju budak-budak comel nih..
Buleh tiruu.. huhu..

p/s Gambar bukan benang yang sebenar.. ni ambik dari internet.


Corat-Coret, Sewing Corner | 3 Comments
 

DANIA/gee says ...
  Ni namanye Shirring Thread. nice kalau nak buat sundress yg ada ala-ala smocking .

me dah pun buat sundress guna shirring thread.

Good Luck

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

ernie says ...
  Kat mana nak beli ni? bole bagitau kite.

Reply | Posted on 11/7/2008 3:29:48 PM
 

maya says ...
  beli kat kedai jahit biase jer..

Reply | Posted on 11/7/2008 4:51:55 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server