HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Baju Tido
Friday, November 30, 2007
Posted on 9:05:34 AM | 2 Comments

Baju ini, Damia yang punya.
Same je macam hari tu. Cuma takde tali kat bahu & ade reben kat tengah :D


Made by Maya, Top N Bottom, Sewing Corner | 2 Comments
 

tety says ...
  syok la maya pandai jahit.. bleh jahit apa pesen yg nak kasi anak dara & anak sedara pakai... :)

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

che'nor says ...
  hai, saya suka tengok blog ni.. tapi kalau u focus mcm ne nak buat baju tido ni lagi bagus.. sbb saya tak tau jahit baju tp mcm nak try bila masuk blog ni sbb infonya detail dan tepat.. cth peasant blouse, x tau pun yg potongannya mcm tu.. apa2 pun TQ..

Reply | Posted on 2/12/2010 5:46:52 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server