HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Hijau pulak
Tuesday, November 20, 2007
Posted on 7:41:39 PM | 3 Comments

aaa.. letih dah dahlia jadik model. :p

depan biase jek. tapi part ropol bawah tu over jugak lah kan. sebab ade double ropol gitu. berat sikit.

gambar bawah ni bahagian belakang lak. aahhh.. akak jahit lubang butang tak berapa nak cantik lagi okeh.

baju cam ni kena tunggu dahlia pandai merangkak baru cun pakai kot.
ok lah. baju pun besar. (semua pun besar)


Made by Maya, Dahlia Dress, Sewing Corner | 3 Comments
 

rina says ...
  damia punya kes... dh pandai merangkak dia kureng suka dipakaikan gaun ke skirt ke... sbb akan terbantut dan tersekat2 time dia nk merangkak. tension jer minah tu... hehehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

tuan tanah says ...
  ye lah.. betul gak tuh.. kena buat suar lak ler pas nih. heheheee..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

jagung says ...
  tu la ko maya.. dulu berjinak ngan scraptbook now ke baju. tapi best.. untung ada anak pom bleh jadi model. dan aku tengok dahlia mcm muka saher la plak. dan aku sesungguhnya kagum ngan hasil tangan ko menjahit nie. sangat kagummm.. adakah kalau aku ada anak pom lepas nie aku aku berjinak2 untuk menjahit.. mak aku pandai menjahit. boleh aku bajo kat dia. simple2 pun ok kan.. as beginning. ntah bila.. hahhaha..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server