HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

5 bende
Monday, October 01, 2007
Posted on 6:41:12 PM | 6 Comments

ler.. elin dah marah, kene buat ni..

5 bende dalam beg
1. wallet
2. henpon
3. ketip kuku
4. tisu
5. kad klinik aku & anak2

5 bende dlm wallet aku
1. duit
2. ic aku & anak2, lesen memandu
3. bc, cc & kad ahli
4. gambar kawin
5. resit belum buang

5 bende menarik dalam bilik tidur aku
1. dsl
2. desktop
3. katil + tilam
4. tv
5. remote astro

5 bende yg aku nak buat
1. jahit barut anak hasra & gaun dahlia
2. jalan2 makan angin & tenangkan fikiran
3. kuruskan badan
4. balik sg buloh & kemas rumah
5. tengok pokok2 aku yg dah mati kat sg buloh :-( sampai hati papa tanak siramkan pokok2 mama.

5 bende yg aku tengah buat
1. taip tag ni
2. baring
3. jaga anak
4. tengok tv - phd
5. surfing

5 orang yg aku nak tag
errr.. sampai ke 5 org jenguk blog aku ni? keh keh keh.. jadi sesape yg terjenguk ni, ANDA lah yg di tag. ini adalah paksaan..


Corat-Coret, Tag, Kisah Saya | 6 Comments
 

tety says ...
  mu mmg langsung x de g jenguk sg buluh ke spanjang pantang nih?? huhu siyan kt pokok2 bunga tuh...

raya ke brapa mu start keja?? adeihh kompem rasa mls nk keja lg la musim raya nih...


Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  Ade gak jenguk mase nak pi klinik tu. 2 kali je pun. Ingat weekend ni nak jenguk gak, tp main reason nak pi sopink baju melayu iman. sian anak aku hari mintak baju raya. tshirt & jeans dah beli, tp hat tu kalau tunjuk dulu, kompem x sempat beraye.

Aku start keje 1 nov.. huhu... byk nak kene catch up nih.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

has says ...
  mu jahit gown dahlia ke? wow.. kagumnya

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

wan says ...
  maya pas ni amek tempahan (FOC) utk baju gawun anak2 mjs ok hehehehehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

cema says ...
  aku bukan mjs member tapi tak kiralah....nak jugak gaun .. maya aku tempah raya haji

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

tuan rumah says ...
  ya Allah...
ahkak belum start operasi lagi dek non. saiz pun ahkak tau saiz dahlia je le nih. bagi ahkak expert dulu yer..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 1 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server