HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

tety says ...
  mu mmg langsung x de g jenguk sg buluh ke spanjang pantang nih?? huhu siyan kt pokok2 bunga tuh...

raya ke brapa mu start keja?? adeihh kompem rasa mls nk keja lg la musim raya nih...


Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  Ade gak jenguk mase nak pi klinik tu. 2 kali je pun. Ingat weekend ni nak jenguk gak, tp main reason nak pi sopink baju melayu iman. sian anak aku hari mintak baju raya. tshirt & jeans dah beli, tp hat tu kalau tunjuk dulu, kompem x sempat beraye.

Aku start keje 1 nov.. huhu... byk nak kene catch up nih.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

has says ...
  mu jahit gown dahlia ke? wow.. kagumnya

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

wan says ...
  maya pas ni amek tempahan (FOC) utk baju gawun anak2 mjs ok hehehehehe

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

cema says ...
  aku bukan mjs member tapi tak kiralah....nak jugak gaun .. maya aku tempah raya haji

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

tuan rumah says ...
  ya Allah...
ahkak belum start operasi lagi dek non. saiz pun ahkak tau saiz dahlia je le nih. bagi ahkak expert dulu yer..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 3 + 7 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server