HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Hari ke 51
Sunday, September 30, 2007
Posted on 9:43:03 PM | 0 Comments

Dahlia dah pandai senyum2 & response bile orang cakap2 ngan dia. Uh ah uh ah dia cerita. Kadang2 mama buat kat abang cam tu. Suka betul abang bile mama layan cam baby. Terkekek2 gelak.

Suara Dahlia buleh tahan gak sekarang ni. Nak kene lawan suare abang kot. Kalau tak, mama tak dengar nanti Dahlia nak susu.

Semalam abang buat "birthday party" untuk Dahlia. Ade "kek" dan macam2 "hadiah" lah. Tak tahan tu, mama kene nyanyi happy birthday same. Ulang-ulang banyak kali lak tu. Dahlia lak dok sengih je orang nyanyi2 kat dia. Macam paham je.


Scrapbook, Gallery, Anak-anak Kita | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 4 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server