HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

iamja says ...
  aku ingat lagi masa aku dalam pantang.. firman memerap ngan aku teruk sangat. so, ko tinggalkan dahlia la nie ekk.. takpe.. nanti jumpa balik.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

has says ...
  izz haziq pun sama, meragam time pantang, biasalah dia tau dia dah ada adik, takut perhatian kurang kat dia.. tp mmg menguji kesabaran sebenonya.. masa ni support dari orang sekeliling amat2 membantu..

kuatkan semangat maya, jangan down, tak elok masa dalam pantang ni.. take care...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

wan says ...
  mmg kita dlm pantang cptjiwa kacau.. aku pn ada 2 3x insiden jiwa kacau ni

sabar maya.. saher ada, family ada... take care jugak..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 1 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server