HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Downtime
Wednesday, August 22, 2007
Posted on 10:44:17 AM | 3 Comments

Semalam appoinment dengan doc dekat nak Maghrib. Jadi Dahlia tinggal kat kampung. & sebab kalau balik kampung dah Maghrib, jadi kitorang tidur Sg Buloh jek... Abih lah mama tak dapat tido malam.. bukan malam tadi je sebenarnya, dekat tiap-tiap malam tak dapat tido walau pun Dahlia bangun sejam dua jer malam... Tu pon sebab dia nak abiskan minum susu tu lambat...

Ni tak balik kampung lagi sebab tunggu parcel. Weh.. bile ler nak sampai nih.. cepat ler.. orang nak balik ni... tak sabar dah ni..

Entah ler.. rase down sangat.. Elman pun asek nangis jek sekarang.. semua tak dapat nak nangis.. aku pun nak nangis..

Downtime refers to a period of time or a percentage of a timespan that a machine or system (usually a computer server) is offline or not functioning, usually as a result of either system failure (such as a crash) or routine maintenance. The opposite is uptime. Source.


Corat-Coret, Kisah Saya | 3 Comments
 

iamja says ...
  aku ingat lagi masa aku dalam pantang.. firman memerap ngan aku teruk sangat. so, ko tinggalkan dahlia la nie ekk.. takpe.. nanti jumpa balik.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

has says ...
  izz haziq pun sama, meragam time pantang, biasalah dia tau dia dah ada adik, takut perhatian kurang kat dia.. tp mmg menguji kesabaran sebenonya.. masa ni support dari orang sekeliling amat2 membantu..

kuatkan semangat maya, jangan down, tak elok masa dalam pantang ni.. take care...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

wan says ...
  mmg kita dlm pantang cptjiwa kacau.. aku pn ada 2 3x insiden jiwa kacau ni

sabar maya.. saher ada, family ada... take care jugak..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server