HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

LO Lagi
Friday, August 10, 2007
Posted on 8:19:27 AM | 3 Comments


Ni yang aku kate nak buat kat Ja.
Cantik tak?
Aku pilih tema kaler biru.
Biru kan tanda cinta.

Uihhh. Macam ngantuk lak.
Malam tadi tido tak sampai 2 jam pun.
Terkebil-kebil.
Tu yang bukak laptop tu.

Demam lak tu.
Sampai menggigil sejuk.
Menyucuk-nyucuk rase kat tulang kaki.
Bile makan PCM, terus berpeluh-peluh.
Heh.. macam-macam lah.

Selamat hari Jumaat.
Pada yang berkerja, selamat berkerja.

Lagi 3 hari baby nak keluar.


Corat-Coret, Kisah Saya | 3 Comments
 

elin says ...
  maya aku suke yg love is cinta tuh...nak lak...buleh amik gitu je ker...

top aku x pandai nak edit..camna nak email hang

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

hhas says ...
  demam ke maya? take care
maya.. bg tutorial cemana nak tambah font dalam PS
tgk kemaruk buat LO ni.. wuahahaha

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

maya says ...
  tq
has.. dah letak kat flickr has..
sikit jek..

elin.. aku tahu dah hat mane.. aku letak as my freebies.. boleh donlod dr situ in case aku x sempat nak buat.
dah ramai yg tere nih.. wan.. tet.. has.. :)

Reply | Posted on 7/10/2008 12:24:05 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 9 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server