HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Bila baby nak keluar ni?
Thursday, August 09, 2007
Posted on 11:44:02 PM | 2 Comments

Macam biase, aku memang tak boleh nak tidur. Siang pun tido kejap jek. Hari-hari aku rase macam dah nak bersalin, tapi tak bersalin pun lagi. Hmmm.. tapi hari ni contraction yang dinamakan false contraction tu makin kerap. Huhu.. cam tunggu anak pertama jek, tak sabar-sabar. Dah lepas semua tarikh best, 07/08/07, 08/08/07, 09/08/07.. Tak pelah.. asal baby sihat, mama sihat, syukur Alhamdulillah..

Aku bukak gmail, dapat email dari Ja. Macam excited lak nak buat LO untuk dia sebab selama ni (lame ke?) dok buat untuk kanak-kanak rebena je kan. takpe... sementara aku keboringan takleh tido ni, aku try cari idea. Lepas ni aku buat.

Sorri ler kalau kadang nampak yang tu cantik (kes perasan) atau yang tu tak berapa nak cantik. Sebab aku ni kadang tu buat, sekejap jek tibe-tibe cam cantik (haha.. perasan lagi, ikut mate aku ler...). Kadang tu dok letak, delete, letak, delete pun macam tak kena jek.. Kalau korang nak suh pakai balik LO mane-mane yang kunon cam cantik, cakap yer... Kalau LO dah siap, senang sikit, tinggal letak gambar jek.

Yang ni latest LO aku untuk anak dara Rina. Aku tak letak kat freebies link sebab cam sayang pulak, sebab tak tau sape yang download. Tapi kalau korang nak, email ler gambar, aku sudi buatkan.. haha..

Ade gak aku dah buatkan untuk baby aku nanti.. tapi tunggu baby rasmikan dulu, nanti aku release..


Corat-Coret, Kisah Saya | 2 Comments
 

rina says ...
  sangat cunsss maya. i likeeee. time kasih daun keladi yer...

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

tuan rumah says ...
  kasih diterima..

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 10 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server