HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

39 weeks, 2 days
Wednesday, August 08, 2007
Posted on 6:37:25 PM | 0 Comments


Has bagi ni kat semua MJ. Tq Has.
Hehe.. rock jangan tak rock.
Yey yeahhhh!!!!

Hari ni aku dah 39 minggu + 2 hari. Ikutkan ada lagi 5 hari baby nak duduk dalam bilik first class in the world nih. Kadang-kadang memang ade rase cam contraction, pas tu hilang. Pas tu datang balik. Tapi tak laa kerap sangat. Sekali sekala jek. Dulu mase Iman pun macam tu jugek. Lagi 2 minggu nak lahir, dah rase cam ni.

Bengkak-bengkak kaki pun dah tak ada. Berat aku pun maintain lagi 58kg. Baby pun tak besar mana, dalam 2.5 kg jek. Kulit aku pun rase halus jer. Hehe.. perasan. Sebab bengkak dah surut kot. Ataupun sebab baby girl kot. Muka aku pun dah tak bulat cam hari tu. Rase licin jer. Orang kate tu tandanya dah nak bersalin. Hahah.. memang ler, Isnin depan last aku jumpe Dr Ratna. Kalau mase tu baby tak keluar lagi, harus kena keluar juga.

Hoyehh!!! Kejap lagi mak abah datang. Bawak mee kari. Papa kerja malam ni. 4 malam. Ok, aku off dulu.


Corat-Coret, Kisah Saya | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 7 + 7 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server