HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Latest LO
Tuesday, August 07, 2007
Posted on 7:18:32 PM | 1 Comments

Ni freebies aku untuk hari ni. Layout ni aku buat untuk Hannah. Klik sini untuk download. Nak aku masukkan gambar or wording (aku memang tak reti nak reka ayat-ayat canggih kat situ) sekali pun buleh gak, sesempat masa terluang aku lah. As sekarang ni aku memang ada banyak masa terluang. Sebab doktor suh aku rehat je. Nak tengok TV pun, asik dok ulang tiling-tiling, kampong boy, tom tom bak, ninja boy, moncole night... adoi laa.. Baik aku bukak PC, surf-surf, rilex-rilex.. Sampai laa baby lahir nanti.

Check-up hari ni. Ok aje. Baby belum nak keluar. Mama papa & abang je tak sabar nak tengok baby keluar..


Corat-Coret, Kisah Saya | 1 Comments
 

has says ...
  TQVM buatkan untuk hannah.. cun dan simple.
syoknya dok melepak sambil surf aje.. nnt baby pun creative buat LO

take care

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 20 + 10 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server