HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Streamyx dah OK
Monday, August 06, 2007
Posted on 10:30:51 PM | 2 Comments

Yey!!! akhirnya ok juga streamyx nih. Nak kene TM Net nih.. orang bayar untuk satu bulan, ade lak 2 hari down. Tak aci betul...

Takde ape hari ni. Aku cam biasalah. Tersadai gini gak. Esok jumpe Dr Ratna. Tengok ler cemane esok. Mak abah datang bawak lauk, pecal ngan ikan kaloi goreng..uih.. terangkat.. Kejap je, petang dah balik.

Ni gambar Iman buat robot.. Kretif rupenye anak mama nih.Actually, Elman dah lame mintak beli robot, tapi mama & papa tak sempat nak layan. Last-last dia buat sendiri pakai kotak tisu & kotak air yang mbah bawak tadi.

Kene belasah, terburai, buleh pasang balik. Huhu!

Cerita lain lak. Kan hari tu aku citer pasal salah SMS. Semalam aku dapat salah nombor lak. Elleehhh.. Macam laa aku tak kenal suara tu.. tapi aku jawab salah nombor je lah. Hari ni aku dapat missed call lak dari nombor yang sama. Tak koserr, okeh. (Oh! It is not the same person. Just wonder, kenape perangai nak sama.. haha! Gilo diorang nih!)

Ok. Ini saja untuk hari ni. Nak sambung CSI NY. Doakan untuk aku esok. Bye!


Corat-Coret, Kisah Saya | 2 Comments
 

has says ...
  Semoga selamat semuanya. Kreatif Iman buat robot.

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

yati says ...
  Insyaallah..semua akan selamat...aminnnnnnn

Reply | Posted on 7/10/2008 12:15:27 PM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 15 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server