HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

Cerita hari-hari
Thursday, August 02, 2007
Posted on 11:25:54 PM | 0 Comments

Hari ni duduk rumah dengan Iman. Papa work. Kesian papa dah 3 hari EL. Jaga mama. Bawak pi klinik. Masak. Basuh baju. Jaga Iman.

Tak banyak yang aku buat. Iman pun aku setakat monitor je jangan dia buat bukan-bukan. Kadang datang dekat aku cakap, "Kita sayaaangg mama!" sambil cium aku kiri kanan kiri kanan. Kadang-kadang datang dekat aku jadi otromen 3. Adoilaa.. Takde kawan nak buat lawan laa tu.

Baby belum nak keluar. Kalau ikut cam Iman dulu, lewat 6 hari. Huhu.. Sekarang ni susah sikit nak tidur. Entah ape-ape yang aku fikir. Pukul 2-3 pagi baru boleh tidur. Tapi takpe lah. Bukan aku buat keje berat pun. Setakat masak nasik je. Goreng telur. Nak makan pun bukan ade selera.

Hari ni aku buat LO baru. Aku guna yang ni untuk Ja. Ade sape-sape nak lagi? Sila-sila. Sementara aku terlebih rajin nih. Boleh tajamkan skill. Kalau nak download, boleh klik sini. FOC... Kalau rajin, klik ler kat link-link Google Ads around page aku ni. Klik semua link pun tak ape. Biar diorang tolong bayarkan. Haha.. Aku buat simple-simple jek. Amatur. Suke tengok orang punye kretiviti. Bila lah aku nak tere cam diorang.


Corat-Coret, Kisah Saya | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 11 + 1 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server