HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

MC lagi
Wednesday, August 01, 2007
Posted on 6:03:02 PM | 0 Comments

Semalam jumpe Dr Ratna dah dekat tengahari. Hantar Elman ke sekolah dulu. Tunggu jap sebab doc tgh kat OT. Memandangkan ade lagi sejam, aku ikut laa abang setel pengagihan belanjawan awal bulan di bank-bank terdekat. Duduk laa aku dalam kete senget2, layan radio. Tak best pun. Semua channel aku try. Termasuklah KLFM n SelFM. Kul 12 tepat pi klinik balik. Nasib baik doc dah siap buat operation.

Pintu rahim tak terbukak pun lagi. Susah gak nak buat decision. Sampai doc kate, dia bukan nak takutkan ke ape. Tapi tu kenyataan. Last-last aku ikut je. Meraselah masuk labour room sekejap. Kene cucuk, masuk ais semua sampai doc datang balik dan mulalah operasi yang sangat2 aku takut. Alhamdulillah bejaya gak dalam sakit2 tu. Rase nak je aku terajang doc tu. Tapi sakit memang tak reda. Tak rase mengantuk pun walaupun patutnya aku tertido, sebab sakit sangat.

Pukul 4 balik rumah. Sampai rumah pun sakit lagi. Sampai la ke malam, sampai ke pagi tadi. Jalan pun dah sah-sah lagi teruk dari pingu. Aku ingat, lepas ni kalau doc kate induce, aku ikut jer lah. Tapi petang ni dah ok sikit. Sebab aku layan baring je. Harap-harap boleh ok sikit sebelum jumpa doc lagi next week.

Oh yer.. aku ade buat sikit2 layout. Kalau nak download, silalah klik kat My Freebies tu. Tak laa cantik sangat. Saje buat suka-suka.


Corat-Coret, Kisah Saya | 0 Comments
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 5 + 5 =
 

 


Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2017. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server