HOME
 
MADE BY MAYA
 
ABOUT
 
GALLERY
 
 

rina says ...
  jangan ciktim nk masuk bon2 dia x muat sudah. kot2 rangoon creeper menjalar dengar hebatnyakan. ai pn google tau nk tau camanalah roper rangoon creeper tu. hahaha

Reply | Posted on 9/18/2014 10:39:06 AM
 
maya replies ...
  haha.. ni dah adjust laa ni.. tu yang kena cari pokok memanjat pulak.. sebab lantai dah tak muat.

dulu dah tanam rangoon creeper. wangi baunya bila berbunga lebat. tapi dah arwah sebab tukar bumbung.. sayang betul.... sedih. T_T

Reply | Posted on 9/18/2014 10:45:19 AM
 

Haja says ...
  Hi dear, i just found your blog, i just nak tanya u, u beli dkt mana ye fiddle leaf fig? Mind to share..i cari dkt nursery tak jumpa..thank you dear. :)

Reply | Posted on 10/15/2014 5:12:28 AM
 
maya replies ...
  Hi Haja,
Saya beli kat 1 of nursery area Kota Damansara tu.. tapi sorry sangat tak ingat lot mana.. tapi pernah jumpa kat nursery lain juga.. area2 situ jugak..

Reply | Posted on 10/16/2014 2:41:12 PM
 

Haja says ...
  Thank you so much dear for the info..:) really appreciate it! :)

Reply | Posted on 10/17/2014 3:07:43 AM
 

Amir says ...
  Fiddle leaf fig tu brape u beli...thanks

Reply | Posted on 4/23/2015 4:41:28 PM
 

Amir says ...
  kat mana saya nak cari fiddle leaf fig ni thanks

Reply | Posted on 5/8/2015 11:48:23 AM
 
maya replies ...
  saya beli dekat deretan kedai bunga area kota damansara tu... harga rm20 kot, tak ingat. rasa macam kebanyakan kedai bunga ade jual.. sebab selalu jugak nampak..

Reply | Posted on 5/15/2015 10:05:31 AM
 

 
 
Add your comment
Name:
Email:
Link URL:
Your Comment:
Verification: 19 + 3 =
 

 

Creative Commons License
Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 License

My CrazyArtZone 2007-2018. All Rights Reserved. Proudly sponsored and hosted by Net Onboard Virtual Dedicated Server